Vi er et socialt entreprenørskab

SATUSYS er ejet af Frederikke Sofie Bech Høyer i samarbejde med Morten K. Tellefsen.

Vores mål er at skabe et fællesskab, der udbreder og udvikler redskaber, der gør det lettere, mere givende og sikrere at lave levende rollespil.

Hvem vi er

Du kan her læse lidt om, hvem vi er, og hvor vi kommer fra.

Frederikke Sofie Bech Høyer

“Jeg er kandidatstuderende i Kommunikation på Aalborg Universitet med en professionsbachelor fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX). Udover SATUSYS arbejder jeg som frivilligkoordinator på rollespilsefterskolen Østerskov Efterskole, hvor jeg arrangerer oplevelser for børn og unge, samt motiverer og koordinerer frivillige. Jeg har arrangeret rollespilskampagner og designet rollespilsaktiviteter, siden jeg var 14 år, og jeg er fortsat aktiv på en række projekter.”

Morten Kjærgaard Tellefsen

“Jeg er oprindeligt uddannet Multimediedesigner og har siden 2008 arbejdet på Østerskov Efterskole indenfor specialpædagogik og spildesign. Jeg var tidligere formand for Aarhus Middelalder-forening, der fra 2007-2010 afviklede et årligt middelaldermarked med op til 10.000 deltagere pr. afvikling. Jeg har desuden både oprettet og været en del af bestyrelsen af adskillige rollespilsforeninger, samt været leder af arrangørgrupper, der arrangerer kampagnerollespil i 20 år. Den største var ”Første søndag” i Aarhus, der havde mere end 800 deltagere månedligt på det tidspunkt, hvor jeg var leder af arrangørgruppen.”

Vi er støttet af Mikrolegatet. Du kan læse mere om Mikrolegatet på linket her.